pátek 19. dubna 2013

Začínám tvořit obsah!

Tvořit obsah je novotvar. Něco takového přece neexistuje. Obsah se netvoří, nevyrábí, neprodukuje. Obsah se píše, natáčí a nahrává. Ale obvykle se netvoří. Stejně, jako obsah se nekonzumuje. Obsah se prostě a jednoduše čte, sleduje nebo poslouchá. Konzumovat se dá obsah konzervy, ale nedá se konzumovat obsah knihy. Tedy, obsah knihy se konzumovat dá, ale chuťově není papír nejlepší zážitek a stejně se nedá dobře strávit.

Ale proč jsem si založil tenhle blog? Nejdřív proto, abych podpořil svůj další projekt - Life Boxing. To je primárně web, který by měl jednou vytvořit solidní a pevný základ mého podnikání. Dnes stejně ještě nepodnikám, ale co není dnes, může zítra být.

Od mého dětství jsem si přál být novinářem. Pak jsem se stal specialistou na lidské zdroje. Pak jsem se stal manažerem odměňování. Pak jsem se unavil a řekl si, že musím změnit směr. Jinak se zblázním a v padesáti si řeknu, že jsem tedy život promarnil.

Psaní mě vždycky bavilo, proto je čas se k němu vrátit. Občas napsat nějaký ten komentář, poslat si zpětný odkaz, umístit postřeh. Nehonit návštěvnost, ale honit sám sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat